Sierbestrating

Bent u op zoek naar een leverancier van (sier-)bestrating dan bent u bij Bleekman Beek B.V. aan het juiste adres. Uiteraard kunnen wij dankzij onze eigen vrachtwagens met ervaren chauffeurs (sier-)bestrating op locatie leveren. U kunt ook zelf bij ons komen afhalen.

Wij leveren diverse soorten (sier-)bestrating zoals abbeystones, betonstraatstenen, muurelementen, H-profielstenen, betontegels, keramische tegels, gebakken bestrating, waalformaat (getrommeld en ongetrommeld), dikformaat (getrommeld en ongetrommeld) en nog vele andere soorten!

Ook verkopen wij opsluitbanden, muur- en betonelementen.

Bekijk onze showtuin

Eigenschappen diverse soorten bestrating

Tegels

Siertegels zijn de laatste jaren weer in opmars. Strakke vormen en grote maten bepalen het huidige tuinbeeld; tegels voldoen uitstekend aan deze eisen.
Tientallen kleuren, afmetingen en uitvoeringsvormen zijn leverbaar, zodat voor ieders smaak een tegel bestaat.

Strakke stenen

Hieronder valt bijvoorbeeld de normale betonstraatsteen, die veelal in opritten gebruikt wordt. De stenen zijn meestal voorzien van een vellingkant en sluiten strak op elkaar aan. Voordelen hiervan zijn weinig voegen en een sterk onderling verband.
Houdt u van een strak, degelijk uiterlijk dan vindt u tussen de vele afmetingen en kleuren vast de steen van uw smaak.

Getrommelde stenen

Deze bestrating is kunstmatig verouderd door ze in een ‘trommel’ over elkaar heen te laten rollen. Hierdoor breken er kleine hoekjes af en ontstaat een uiterlijk van oude bestrating. Met deze stenen ontstaat een nostalgische sfeer in uw tuin.
Hoewel de stenen een ouderwetse uitstraling hebben, is de kwaliteit gelijk aan de degelijk uitziende strakke bestrating, en dus ook uitstekend als oprit te gebruiken.

Tegels

Strakke stenen

Getrommelde stenen

Muurelementen