Overig

Bleekman Beek B.V. levert ook diverse aanverwante artikelen ten behoeve van bestratingen zoals opsluitbanden, palissaden, enz.

Wij werken met diverse producenten/leveranciers van bestratingsmaterialen, daardoor kunnen wij u een zeer groot assortiment bieden!
Een showtuin is aanwezig.

Voor uitgebreide informatie kunt u ons bellen (0316 – 53 14 76) of breng een bezoek aan ons bedrijf Didamseweg 31 te Beek (Gem. Montferland) om zo persoonlijk de materialen te bekijken.

Halfverharding

Achterhoeks Padvast® is een duurzaam halfverhardingsmateriaal met een lange levensduur en wordt toegepast bij de aanleg en onderhoud van recreatieve paden, boswegen, zandwegen, semi-verharde inritten, parkeerplaatsen en tuinen.

De onderscheidende eigenschappen van Achterhoeks Padvast® zijn de hardheid van de steen, de sterkte en slijtvastheid in de toepassing en de waterdoorlatendheid. Het is een 100% schoon product (gekeurd volgens Besluit Bodemkwaliteit) dat is samengesteld uit natuurlijk gesteente en nauwelijks onderhoud behoeft.

Achterhoeks Padvast® heeft een wit-grijs uiterlijk met een natuurlijke uitstraling en is in diverse afmetingen leverbaar, waaronder de afmetingen 0/6mm en 0/14mm.

Achterhoeks Padvast®

Mengkorrelmix 0-6mm

Mengkorrelmix 0-6mm, ook wel puingranulaat of menggranulaat genoemd, wordt het meest toegepast als toplaag om bestrating op te leggen.

Deze mengkorrelmix bestaat uit gebroken puin van 0 tot 6mm doorsnee.

Wilt u gebruikmaken van een onderlaag, dan adviseren wij u om mengkorrelmix 0-31,5mm te gebruiken.

Mengkorrelmix 0-31,5mm

Mengkorrelmix 0-31,5mm, ook wel puingranulaat of menggranulaat genoemd, wordt het meest toegepast als funderingsmateriaal (onderlaag) voor bestrating.

Deze mengkorrelmix bestaat uit gebroken puin van 0 tot 31,5mm doorsnee.

Wilt u ook een toplaag gebruiken, dan adviseren wij u om ophoogzand of een mengkorrelmix van 0 tot 6 mm te gebruiken.

Mengkorrelmix is los gestort en in big bags af te halen en leverbaar. Indien wij big bags gebruiken om materialen in te verpakken zijn deze voor eenmalig gebruik. U hoeft deze niet te retourneren.

Cement

Puin storten

Groen afval

Opsluitbanden